* Myyntipakkaus sisältää 2kpl Kodak AutoMagic levyjä.
* Jokainen levy sisältää helppokäyttöisen tallennusohjelman.
* Yhdellä levyllä on 680 Mt tallennustilaa tiedoillesi.
* Voit tallentaa useita kertoja kunnes levy on täynnä.

AutoMagic CD-R-levyt sisältävät tallennusohjelman, jonka ansiosta levyille tallentaminen on ennen näkemättömän helppoa. Pakkaus sisältää 2 kappaletta korkealuokkaisia Kodak CD-R -levyjä.

KODAK AutoMagic CD-R-hybridilevyjen sisältämä ainutlaatuinen tallennusohjelma tekee levyille tallentamisesta todella helppoa. Sen ansiosta kuka tahansa osaa säilöä valokuvat, musiikkia tai muita tiedostoja CD-levylle ilman tietokoneasiantuntemusta ja ilman että tietokoneelle tarvitsee asentaa monimutkaisia tallennusohjelmia. Levyt on suunniteltu toimimaan Microsoft Windows 2000, XP- ja Vista -käyttöjärjestelmissä.

Kun levy asetetaan tietokoneeseen, näyttöön tulee automaattisesti ikkuna, jota apuna käyttäen tallennettavat tiedostot on helppo valita muutamalla klikkauksella. Tallennusohjelma vie vain vähän tilaa levyn kapasiteetista, joten sitä on jäljellä vielä noin 97 % (680 MB). Ohjelma ei myöskään asennu tietokoneelle.

Ennen tallennusta kuvia voi vielä katsella, valita ja kääntää. Ne voi myös tallentaa jopa suoraan digitaalikamerasta.

Tallennusohjelman sisältäville levyille on helppo tallentaa valokuvia ja tehdä varmuuskopioita tai musiikkikokoelmia. Levyille tallennetut mp3- tai wma-tiedostokokoelmat ovat toistettavissa kaikilla näitä formaatteja tukevilla soittimilla.

KODAK AutoMagic CD-R-levyt ovat teknisesti samoja korkealuokkaisia levyjä kuin ilman poltto-ohjelmaa myytävät tavalliset Kodak CD-R-levyt.


Merkki
Kodak Media Products
Tuotenimi
Kodak AutoMagic CD-R FIN
Tulostettava pinta
Ei
Tallennuskapasiteetti
680 Mt
Tallennusnopeus
52 x
EAN -koodi
881295360624
Paketointi
Slim dvd kotelo
Levyä / tuote
2 kpl
Tuotetta / myyntipakkaus
25 kpl
Tuotetta / kartonki
100 kpl
Tuotekoodi
4476
Teostovapaa tuotekoodi

Tilaajalla tulee olla Teostolta saatu numero hyvitysmaksuttomaan ostoon.
4477
Suositus vähittäihinta
7,99€ / kpl
© 2008 Sanura Suomi Oy. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.